Hvem er knallertgaarden.dk?

 

Mit navn er Benny Lorentsen og jeg står for knallertgaarden.dk. Jeg har rodet med knallerter - ja, faktisk altid, de seneste 35 år!

Derfor har jeg en stor viden om knallerter og dele hertil, jeg har også værksted, hvor vi udfører reparationer af 70'er knallerter og afprøver vores egne varer, før de sælges. Her er erfarne folk, som kender til mange problematikker på veteranknallerter. Vi har mekanikere med over 40års erfaring.

Vi har eget produktionsværksted med CNC fræser og maskiner til stålindustrien.

Vi tilbyder desuden at udføre diverse reparationsarbejder på eksempelvis: Originale bremsekalibere, gevindreparation, svejsning, boring og honing af cylindere, renovering af knallerter, motorrenoveringer, fejlfinding på ledningsnet, vandpolering af aluminium, fremstilling og opretning af egerhjul, så de er opspændt og klar til brug. Skriv en e-mail med din forespørgsel.

Vi tilbyder udbedring af forsikringsskader i samråd med forsikringsselskabet, hvis din knallert har været med i et uheld, forsøgt stjålet eller andet. Vi er godkendt som reparartionsværksted, af forsikringerne til alle typer veteranknallerter.

Der arbejdes konstant på at udvide sortimentet af dele, og der kommer jævnligt nye produkter til. Der re-produceres endda ellers udgåede dele, samt reparations-kit som aldrig har været tilgængelige tidligere.

Mange af vores varer producerer vi selv og derfor kan du opleve vores varer i andre butikker, da vi også er en slags grossist indenfor specialdele til ældre knallerter,

Kort fortalt er knallertgaarden.dk det rigtige valg for dig som Puchejer og entusiast.

Knallertgaarden.dk

Lorentsen

v/ Benny Lorentsen

GL. Sorøvej 15

4400 Kalundborg

Tlf: 22613560

Mail: info@knallertgaarden.dk

CVR: 32634427

Kontonr: 5367 - 0000242645

European Banktransfering:

Iban: DK3653670000242645
Bank SWIFT-kode: ALBADKKK
Arbejdernes Landsbank